Готелі приділяють все більше уваги здоровому харчуванню

    banquet

    Забудьте про чизбургери. Сьогодні готелі все більше прагнуть включати в меню низькокалорійні корисні для здоров’я блюда, оскільки більше число туристів вважають за краще харчуватися правильно в дорозі, повідомляє USA TODAY. Серед таких пропозицій: – До кінця квітня в готелях Hilton пропонуються низькокалорійні сніданки і сніданки з низьким вмістом жирів. – В американських готелях Sofitel в лютому були представлені меню De-light з трьох блюд, енергетична цінність не яких превищаєт 500 калорій.

    При приготуванні даних блюд не використовуються масло, мука або вершки. – В минулому червні в меню нових бістро готелів Courtyard by Marriott. Як розповідає Бет Скотт, віце-президент по ресторанних стратегіях в Hilton Worldwide, сьогодні туристи, які піклуються про своє здоров’я, вимагають більшої різноманітності блюд для здорового живлення, якому вони слідують, знаходячись удома. Не дивлячись на те, що хітом продажів як і раніше є чизбургери, найпопулярнішими блюдами на сніданок стають свіжі фрукти, каші з цельнозернових круп і грецький йогурт. А представники Marriott International заявляють, що все більше клієнтів вимагають детальній інформації про блюда, які вони замовляють.